Termeni si Conditii aplicabile clientilor CONGUITOS.RO

Pentru scopul acestor Termeni si Conditii, magazinul online www.conguitos.ro este operat de S.C.DAINEVI CAPITAL SRL., cu sediul social  in Bucuresti, str. Drumul Lapus, 71 A, Sector 1, cu punct de lucru in MAGAZIN CONGUITOS, et. 1, PARK LAKE SHOPPING CENTER, str. Liviu Rebreanu nr 4, Sector3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/11796/2018, CUI RO 39775286, adresa de e-mail: conguitos.office@gmail.com . Aceste date de contact pot fi folosite pentru a afla informatii despre produsele comercializate si despre facturare, precum si pentru adresarea reclamatiilor.

Produsele comercializate prin intermediul paginii web www.conguitos.ro („Conguitos.ro”) pot consta in urmatoarele tipuri de produse (fara a se limita la acestea, in limita prevederilor legale: haine, incaltaminte copii si accesorii.

“Clientul” este orice persoana fizica sau juridica care a comandat un produs potrivit procedurii afisate pe Conguitos.ro si a carui comanda a fost acceptata de catre Dainevi Capital SRL.

Conguitos.ro este un magazin online administrat de Dainevi Capital SRL.

 1. APLICABILITATE

1.1. Acesti Termeni si Conditii  guverneaza relatia comerciala dintre Dainevi Capital SRL si utilizator/Client cu privire la vanzarea on-line de catre Dainevi Capital SRL Clientului a produselor prezentate pe Conguitos.ro. Dainevi Capital SRL poate modifica unilateral Termenii si Conditiile, oricand si fara nici o notificare in prealabil a Clientului si va pune la dispozitia Clientului noua versiune a acestor Termeni si Conditii pe Conguitos.ro. Termenii si Conditiile aplicabile Clientilor vor fi cele afisate pe Conguitos.ro la data efectuarii unei comenzi cu privire la achizitionarea Produselor.

1.2. Dainevi Capital SRL poate oricand suspenda sau intrerupe functionarea site-ului Conguitos.ro, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, ca urmare a unei decizii comerciale a Dainevi Capital SRL in acest sens sau in scopul efectuarii unor actualizari, reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Conguitos.ro.

1.3. In caz de folosire abuziva sau neautorizata a Conguitos.ro, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate in acesti Termeni si Conditii, Dainevi Capital SRL isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul utilizatorului la Conguitos.ro.

1.4. Dainevi Capital SRL va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea Conguitos.ro in conditii de securitate, insa Dainevi Capital SRL nu garanteaza in niciun fel calitatea Conguitos.ro din punct de vedere tehnic si functional sau lipsa virusilor, care ar putea exista pe Conguitos.ro.

1.5. Dainevi Capital SRL va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea Conguitos.ro in conditii confidentialitate, insa Clientul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor sale de identificare, fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestora catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta.

1.6. Clientul se obliga sa foloseasca Conguitos.ro numai in scopul efectuarii unei comenzi cu privire la achizitionarea Produselor, asigurandu-se ca prin propria conduita nu perturba functionarea normala a acestui website si fiind raspunzator fata de Dainevi Capital SRL pentru orice daune suferite si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre Client a obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii sau in Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe Conguitos.ro. Prin accesarea Conguitos.ro, Clientul este singurul responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia.

1.7. Dainevi Capital SRL detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Conguitos.ro, incluzand fara a se limita la, imaginile, informatiile despre Produse si orice alte date si aplicatii prezentate pe Conguitos.ro. Dainevi Capital SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nici o notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura magazinului online, in orice moment si nu va avea nici o raspundere in acest sens.

1.8. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Conguitos, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii magazinului Conguitos.ro, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Conguitos.ro, sub sanctiunile prevazute de lege.

1.9. Dainevi Capital SRL reprezinta in Romania GRUPO ILLICE INTERNACIONAL SA, detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Conguitos.ro iar utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

1.10.Conguitos.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte website-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specificate pe website-urile respective. Orice includere de link-uri catre alte wesite-uri in Conguitos.ro este realizata numai pentru ajutorul Clientului si nu implica raspunderea Dainevi Capital SRL pentru materialul disponibil pe sau prin aceste website-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza orice astfel de website-uri exclusiv pe propriul risc.

 

 1. INFORMARE

2.1 Dainevi Capital SRL isi propune sa ofere utilizatorilor/Clientilor informatii corecte si actuale cu privire la Produsele oferite de Dainevi Capital SRL, cu privire la modalitatea de contractare a acestora, precum si orice informatii necesare si utile Clientilor.

2.2 Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Clientul confirma faptul ca a fost informat prin intermediul Conguitos.ro cu privire la pretul total al Produselor achizitionate (incluzand taxele incluse), la toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxe postale sau de orice alta natura aferente Produselor (si masura in care acestea vor fi suportate de catre Client), precum si cu privire la perioada de valabilitate a ofertei sau a preturilor Produselor achizitionate.

2.3 Orice oferte trimise prin e-mail (newsletter) sunt infromative si nu creeaza obligatii contractuale. Dainevi Capital SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori de redactare din aceste oferte; Clientul are datoria de a verifica corectitudinea specificatiilor si preturilor pe site.

 

 

 1. PROCEDURA DE EFECTUARE A COMENZII

3.1 Pentru a comanda Produsele, Clientul va completa datele solicitate in formularul de comanda disponibil pe Conguitos.ro („Formularul de Comanda”) si va confirma comanda in conformitate cu instructiunile de pe Conguitos.ro. Inainte de a completa Formularul de Comanda si de a confirma comanda, Clientul va confirma ca accepta acesti Termeni si Conditii si va preciza daca este de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile mentionate de Dainevi Capital SRL. Daca Clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile nu va putea comanda Produsele.

3.2 Inainte de a confirma comanda, Dainevi Capital SRL acorda Clientului posibilitatea de a corecta datele introduse in Formularul de Comanda, prin apasarea butonului „Inapoi”. Dainevi Capital SRL nu este raspunzator pentru corectitudinea datelor completate de utilizatorul Conguitos.ro in Formularul de Comanda (incorectitudinea datelor din formularul de comanda poate duce la imposibilitatea livrarii produsului/produselor comandate).

3.3 Pentru executarea comenzii sale, Clientul isi va da acordul ca Dainevi Capital SRL sa transmita acceptarea comenzii si/sau alte mesaje legate de procesarea comenzii la adresa de e-mail specificata in Formularul de Comanda.

3.4 Dainevi Capital SRL va transmite Clientului la adresa de e-mail mentionata de Client in Formularul de Comanda un e-mail care va contine confirmarea de catre Dainevi Capital SRL a comenzii lansate de Client („Confirmare Plasare Comanda"). Pentru evitarea oricarui dubiu, Confirmarea Plasarii Comenzii nu reprezinta decat inregistrarea comenzii de catre Dainevi Capital SRL fara a da nastere la obligatia livrarii Produsului. Relatia contractuala dintre Dainevi Capital si Client va intra in vigoare in conditiile prevazute in art. 3.5 de mai jos.

3.5 Ulterior Confirmarii Plasarii Comenzii,  Dainevi Capital va transmite Clientului o confirmare de livrare a comenzii - “Confirmare Livrare Comanda” prin e-mail. Data la care se transmite Confirmarea Comenzii prin email reprezinta data incheierii relatiei contractuale intre Dainevi Capital SRL si Client (data de la care contractul produce efecte obligatorii asupra Clientului) avand ca obiect vanzarea Produsului comandat („Contractul”). ,  Dainevi Capital va putea la libera sa alegere sa confirme livrarea comenzii si telefonic; in toate cazurie, Contractul se va considera incheiat numai de la data trimterii e-mailului de Confirmare Livrare Comanda. Pentru evitarea oricarui dubiu, Clientul intelege si este de acord ca pana la data Confirmarii Livrarii comenzii nu va exista nicio relatie contractuala intre Client si Dainevi Capital SRL avand ca obiect vanzarea Produsului/Produselor comandat(e).

3.6 Dainevi Capital SRL isi rezerva dreptul sa nu procedeze la Confirmarea Plasarii Comenzii lansate de Client in situatia in care respectivul Client are cel putin trei livrari din partea Dainevi Capital SRL refuzate.

3.7 Dainevi Capital SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile Produselor prezente pe Conguitos.ro, respectiv, dar fara a se limita la, situatiile in care pretul afisat pe Conguitos.ro pentru un anumit Produs este nerealist de mic sau de mare, precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru Produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

3.8 Ofertele si Produsele prezentate pe Conguitos.ro sunt disponibile in limita stocului existent la momentul plasarii comenzii. Dainevi Capital SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda dupa Confirmarea Plasarii Comenzii in cazul in care Produsul comandat nu este disponibil in stoc. Dainevi Capital SRL poate oferi Clientului in anumite cazuri speciale posibilitatea de a alege un Produs cu caracteristici similare in schimbul Produsului comandat initial, fara costuri suplimentare in sarcina Clientului, cu exceptia eventualelor diferente de pret.

3.9 Produsele ce pot fi cumparate de pe Conguitos.ro pot fi atat Produsele comercializate in magazinele Conguitos, cat si alte Produse comercializare numai in mediul de vanzare online prin Conguitos.ro. De asemenea, Produsele comercializate prin intermediul Conguitos.ro pot beneficia de discount-uri speciale comparativ cu preturile Produselor comercializate prin magazinele Conguitos.

Atentie: Voucherele cadou sau de reducere acordate clientilor existenti sau tertilor se pot folosi la o singura comanda. Nu se permite plasarea de comenzi repetate cu acelasi cod de voucher cadou sau de reducere de aceeasi persoana.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

4.1 Dainevi Capital SRL va livra Produsele comandate de Client in timpul de livrare aferent statusului produsului pe site:

 1. produs in stoc - timpul de livrare este 48-72h. Acest termen se aplica pentru comenzile intrate pana in ora 14:00. Cele intrate dupa ora 14:00 se vor procesa in urmatoare zi lucratoare.
 2. produs in stoc limitat - se aplica timpul de livrare de 48-72h insa datorita faptului ca stocul este limitat, este nevoie de o reconfimare a acestuia de catre echipa de suport Conguitos.
 3. produsul este disponibil la comanda - timpul de livrare pentru acest produs este reconfirmat dupa plasarea comenzii cu furnizorul si poate varia de la 30 la 90 de zile. acesta va fi comunicat ulterior clientului.

Timpul de livrare este transmis clientului in emailul de Confirmarea Plasare a Comenzii. Pentru produsele care nu sunt in stoc, timpul de livrare va fi confirmat ulterior cu un reprezentant Conguitos.ro. In situatia in care dupa Confirmarea Comenzii apar modificari care nu sunt datorate culpei Dainevi Capital SRL (cazuri fortuite sau de forta majora, respectiv: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, razboaie, acte de terorism, tulburari civile, proteste, blocaje rutiere, manifestatii, greve, epidemii etc.). Dainevi Capital SRL va notifica acest fapt Clientului prin transmiterea unui email si va indica noua data de livrare. In toate aceste cazuri, termenul de livrare nu va depasi 90 zile.

Timpul de livrare de 48-72h poate suferi modificari datorita factorilor externi, situatiilor tehnice si epuizarii stocului furnizorului. De asemenea, termenul de livrare poate suferi modificari in campanii de marketing (ex: Black Friday, Craciun, Paste, Back to School). Timpul de livrare corespunzator va fi comunicat pe timpul campaniei. Termenul de livrare poate varia intre 48h si maxim 90 zile.

4.2 Inainte de a incepe procesul de livrare a Produsului, Dainevi Capital SRL poate contacta Clientul in conformitate cu datele de contact mentionate in Formularul de Comanda pentru a confirma datele inscrise, iar curierul va putea folosi aceste date de contact la livrarea coletului.

4.3 Produsele vor fi livrate prin curier la adresa de livrare mentionata in Formularul de Comanda. Produsele se vor livra exclusiv pe teritoriul Romaniei. In cazul in care Clientul nu va fi gasit la adresa de livrare indicata de cel putin 2 ori sau in cazul refuzului Clientului de a primi coletul aferent unei comenzi, Dainevi Capital SRL isi rezerva dreptul de a considera respectiva comanda anulata, fara despagubiri sau obligatii ulterioare in sarcina sa, cu exceptia returnarii in termen de 14 zile calendaristice a sumelor achitate in avans (cele 14 zile lucratoare sunt calculate de la momentul la care curierul a stabilit imposibilitatea livrarii comenzii), daca este cazul. In cazul anularii comenzilor din culpa Clientului, costurile aferente returnarii sumelor platite in avans vor fi suportate de catre acesta.

4.4 In situatia in care Dainevi Capital SRL nu livreaza Produsul in termenul transmis Clientului, Dainevi Capital SRL va rambursa Clientului sumele platite in avans in vederea achizitionarii Produsului in maxim 14 zile calendaristice de la data la care termenul de livrare a fost depasit in cazul in care Clientul nu alege sa astepte Produsul sau nu solicita livrarea unui alt Produs.

4.5 La momentul livrarii, in cazul in care Clientul observa ca ambalajul Produsului este deteriorat sau Produsul livrat nu este similar Produsului comandat, va mentiona acest aspect in procesul verbal de predare-primire si va returna Produsul. Dainevi Capital SRL va livra un Produs corespunzator sau similar in termen de 30 zile calendaristice de la data semnarii procesului verbal de predare-primire cu obiectiunile respective.Clientul poate solicita de asemenea rambursarea banilor. In cazul in care aceste mentiuni nu sunt efectuate la momentul livrarii, Clientul nu se va putea prevala de viciile aparente ale Produsului ulterior livrarii sau de lipsa unor elemente din coletul primit.

4.6 In cazul in care, cu ocazia livrarii, Clientul observa ca nu corespunde cantitatea Produselor livrate cu cantitatea Produselor comandate conform Formularului de Comanda, va mentiona acest lucru in procesul verbal de predare-primire, iar Dainevi Capital SRL va livra cantitatea lipsa de Produse in termen de maxim 30 zile calendaristice de la semnarea acestui proces verbal cu obiectiuni.

4.7 Proprietatea si riscurile asupra Produsului se transmit de la Dainevi Capital SRL catre Client la data livrarii Produsului si semnarea procesului verbal de predare-primire, cu conditia ca respectivul Client sa fi efectuat plata Produsului.

4.9 In situatia in care Clientul nu achita pretul Produsului la livrare, reprezentantul Dainevi Capital SRL va readuce Produsul la locatiile Dainevi Capital SRL si comanda Clientului se anuleaza.

4.10 Riscul de pierdere sau deteriorare a Produsului livrat se transfera catre Client dupa momentul livrarii acestuia de catre firma de curierat desemnata de Dainevi Capital SRL. Prin exceptie, in situatia in care Clientul solicita sa ii fie livrat Produsul prin intermediul unei firme de curierat alese de Client, riscul de pierdere sau deteriorare se va transfera catre Client de la data livrarii Produsului de catre Dainevi Capital SRL catre respectiva firma de curierat.

 1. PRETUL PRODUSELOR SI MODALITATEA DE PLATA

5.1 In schimbul vanzarii Produsului, Clientul va plati Dainevi Capital SRL, in functie de Produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat in Conguitos.ro.

5.2 Pentru comenzi avand o valoarea mai mare de 250 lei, Dainevi Capital SRL nu va percepe tarife de livrare.

5.3 Tarifele de livrare sunt cele afisate pe Conguitos.ro la momentul plasarii comenzii.

5.4 Preturile sunt exprimate in moneda mentionata in Conguitos.ro si contin TVA.

5.5 Kilometrii exteriori de livrare sunt suportati de catre Client indiferent de valoarea comenzii.

5.6 Clientul va plati pretul Produsul la livrare catre curierul care livreaza Produsul, pe baza facturii emise de Dainevi Capital SRL in acest sens. In cazul in care Clientul nu plateste pretul Produsului, acesta nu ii va fi livrat. De asemenea, Clientul are si posibilitatea de a efectua plata prin prin intermediul cardului, astfel cum este prezentat in cadrul Conguitos.ro in procesul de plasare a comenzii.

Plata cu cardul: Clientul trebuie să dețină un card care îi permite să efectueze plăți online (Clientul trebuie să verifice cu banca emitentă a cardului în ce măsură acesta îndeplinește aceste cerințe). Plata cu cardul este efectuată prin intermediul 2Checkout. Operațiunea de plată se realizează între Client și operatorul cardului Clientului.

Debitarea cardului/contului dvs. se realizează numai după ce ați finalizat și plasat comanda. Pentru siguranța dvs., toate tranzacțiile sunt criptate. În momentul în care tranzacția cu cardul este aprobată, suma de plată este blocată imediat pe card/în cont și va fi debitată din contul dvs. în momentul în care vi se expediază de către vânzător prin e-mail confirmarea comenzii. În cazul în care, indiferent din ce motive, tranzacția cu cardul/prin utilizarea serviciilor 2Checkout eșuează /nu este efectuată, comanda dvs. este anulată automat, iar proprietarul magazinului nu mai are nicio obligație față de dvs. În acest caz va trebui să reluați procedura de comandă și să furnizați un mijloc de plată valabil, dintre cele acceptate, arătate în procedura de comandă.

În toate cazurile în care plata se face online, comisioanele bancare de orice tip (ex. de transfer, de schimb valutar etc.) sunt în sarcina dvs. și nu sunt incluse în Preț/taxele de livrare. Pentru informați legate de aceste comisioane vă rugăm să vă informați în prealabil la banca emitentă a instrumentului de plată/furnizoare a serviciului bancar.

 1. GARANTII

6.1 Pentru Produsele livrate, Vânzătorul acordă garanție în condițiile legii,

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

7.1 Clientul persoana fizica are dreptul sa notifice Dainevi Capital SRL ca renunta la achizitionarea Produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a Produsul.

7.2 Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000.

7.3 In cazul in care Clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, termenul de retragere de 14 zile va curge de la data in care Clientul intra in posesia fizica a fiecarui Produs.

7.4 Notificarea retragerii se va face in scris prin transmiterea (i) prin posta/fax/email a unei notificari conform Anexei prezentului document sau a oricui alt tip de declaratie neechivoca sau (ii) prin completarea formularului de retragere disponibil pe Conguitos.ro. Aceasta poaste fi anuntata si la adresa de email : CONGUITOS.OFFICE@GMAIL.COM.

7.6 Produsele comandate prin intermediul Conguitos.ro nu pot fi returnate in magazinele Conguitos, ci numai la adresa mentionata la art. 7.8 de mai jos.

7.7 In cazul in care Clientul renunta la achizitionarea Produsului conform Art. 7.1, acesta trebuie sa il returneze in starea in care i-a fost predat de catre Dainevi Capital SRL, in ambalajele originale, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care Clientul a comunicat Dainevi Capital SRL decizia sa de retragere din Contract. In cazul in care produsul nu este ambalat corespunzator in amabalajul original, clientul va fi singurul raspunzator de orice deteriorare in timpul transportului.

În cazul retragerii/denunțării, realizate cu îndeplinirea cerințelor de timp și de formă arătate mai sus, Clientul este obligat să returneze Produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate (cu exceptia probării), curate (fără însă să fi fost curățate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte, în ambalajul în care au fost primite,  în termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anunțarea deciziei de retragere (ziua anunțării retragerii și ziua împlinirii termenului, intrând în calculul acestuia.

7.9 Costurile directe legate de returnarea Produselor vor fi suportate de Client. Adresa la care acestea Clientul va trimite Produsele este urmatoarea: DAINEVI CAPITAL SRL, str. Drumul Lapus, nr. 71 A, Sector 1, BUcuresti

7.11 Dainevi Capital SRL va emite o factura de stornare si va rambursa Clientului toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea acestuia, inclusiv, daca este cazul, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. Dainevi Capital SRL nu va fi obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Dainevi Capital SRL.

7.12 Dainevi Capital SRL va putea amana rambursarea pana la data receptionarii Produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului conform careia acesta a trimis Produsele catre Dainevi Capital SRL si a oferit toate informatiile financiare solicitate privind returnarea contravalorii produsului(lor).

7.13 Dainevi Capital SRL va rambursa sumele mentionate la Art. 7.8 prin transfer bancar. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar in contul bancar mentionat de client in certificatul de retur sau prin email la adresa CONGUITOS.OFFICE@GMAIL.COM.

7.14 In cazul in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va putea fi inlocuit, in limita stocului disponibil, cu alt produs cu conditia notificarii Dainevi Capital SRL in scris in termen de maxim 24 de ore de la primirea produsului.

 

 1. RECLAMATII

8.1 Reclamatiile privind vanzarea Produselor prin intermediul Conguitos.ro se pot transmite pe adresa de e-mail info@Conguitos.ro.

8.2 Pentru orice reclamatie Clientul se va adresa Dainevi Capital SRL in termen de maxim de 15 zile de la data aparitiei motivului pentru care se inainteaza reclamatia, iar Dainevi Capital SRL va raspunde acesteia in termen de maxim 30 zile de la primirea acesteia.

Clientul este rugat să acorde atenție culorilor Produselor și să ia în considerare faptul că, datorită setărilor propriului calculator/dispozitiv electronic, anumite culori reale ale Produselor livrate pot prezenta diferențe față de ceea ce a afișat calculatorul/dispozitivul electronic al Clientului la momentul efectuării Comenzii. Aceste diferențe nu pot fi considerate neconformități.

În cazul în care Produsele prezintă defecte, constatate în termen de cel mult 2 zile lucrătoare de la livrare sau intervenite în perioada de garanție, stabilită conform legii române, Clientul se poate adresa cu o reclamație transmisă prin e-mail la adresa arătată la Secțiunea Contact sau prin poștă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa arătată la aceeași secțiune și să returneze Produsele, conform procedurii arătate în acești Termeni și Condiții.

Plângerile trimise prin poștă trebuie să specifice cauzele acestora și informațiile necesare pentru a identifica comanda.

În cazul în care se constată reclamația Clientului ca fiind întemeiată, Produsele cu defecte vor fi înlocuite sau, în caz de imposibilitate de înlocuire, Clientului i se va restitui Prețul împreună cu taxele de livrare, în termen de 14 (paisprezece zile) de la soluționarea reclamației.

În cazul în care reclamația va fi considerată ca neîntemeiată, Clientului i se vor returna Produsele, pe costul acestuia, însoțite de o notă care explică faptul că plângerea a fost găsită neîntemeiată, fără vreo altă obligație din partea Dainevi Capital.

Despre soluționarea reclamației și soluția adoptată conform celor arătate anterior, Clientul va fi informat și prin e-mail, la adresa furnizată la înregistrarea utilizatorului.

 

 1. PRELUCARAREA INFORMATIEI

Consimțământul Clientului cu privire la procesarea datelor cu caracter personal este voluntară dar refuzul de a furniza consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale face imposibilă înregistrarea și cumpărarea din magazinul online. Orice informație cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se găsește în secțiunea Politica privind confidențialitatea.

Prelucrarea datelor personale în scopuri de marketing

Clientul poate fi de acord ca prelucrarea datelor personale și transferul către o terță parte să se facă în scopul primirii de informații comerciale de la Dainevi Capital, spre exemplu cu privire la ofertele speciale.

9.1 Informatia va fi prelucrata de catre Dainevi Capital SRL in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 si Legii nr. 677/2001, urmand a fi utilizata:

 1. in scopul livrarii Produsului, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor clientului, facturarea, solutionarea cererilor si a reclamatiilor;
 2. in scopul prevenirii/depistarii fraudelor;
 3. pentru efectuarea de loterii publicitare, concursuri, studii de piata, Informatia fiind dezvaluita organizatiilor de cercetare a pietei si partenerilor contractuali ai Dainevi Capital SRL;
 4. pentru actiuni de marketing (inclusiv marketingul direct), pentru efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea serviciilor RT si ale partenerilor RT prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin mijloace de apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman;
 5. in scopurile mentionate in Formularul de Comanda si in orice alte modalitati permise de lege.

9.2 Dainevi Capital SRL are dreptul de a dezvalui Informatia:

 1. unor terte persoane desemnate/imputernicite de Dainevi Capital SRL sa comercializeze si/sau sa livreze pentru si/sau in numele Dainevi Capital SRL Produsele;
 2. unor terte persoane desemnate/imputernicite/autorizate de Dainevi Capital SRL sa incaseze contravaloarea facturilor aferente vanzarii Produselor livrate de Dainevi Capital SRL;
 3. organizatii de cercetare a pietei;
 4. partenerilor contractuali ai Dainevi Capital SRL si auditorilor acestora;
 5. altor persoane, in conditiile legii.

9.3 Privind datele sale personale, Clientul are urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001. Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sale personale sa fie prelucrate in scop de marketing. Pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul va inainta catre Dainevi Capital SRL o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. Dainevi Capital SRL va comunica masurile adoptate / informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

9.4 Clientul se obliga sa comunice Dainevi Capital SRL orice modificare privind datele sale de identificare, a datelor de contact sau a formei de organizare (in cazul persoanelor juridice), in cel mult 10 zile de la data operarii modificarii. Modificarile necomunicate conform acestui articol nu vor fi opozabile Dainevi Capital SRL.

 

 1. CLAUZE DE NERASPUNDERE

10.1 Dainevi Capital SRL nu va fi raspunzator fata de Client pentru daune indirecte (ex.: beneficiul nerealizat, pierderi de profit sau pierderea unor oportunitati de afaceri).

10.2 Dainevi Capital SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor care pot fi accesate de pe Conguitos.ro. Pentru respectivele website-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii website-urilor in cauza.

10.3 Dainevi Capital SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile Produselor prezentate pe Conguitos.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Dainevi Capital SRL de catre producatorul  marcii. Imaginile sunt prezentate pe Conguitos.ro cu titlu de exemplu, iar Produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului fara o notificare prealabila transmisa de producatori.

10.4 În orice caz (excluzând răspunderea pentru pagubele aduse vieții și/sau integrității corporale a unei persoane) răspunderea maximă față de Client pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legatură cu o Comandă este limitată la prețul total al respectivei Comenzi.

10.5 Dainevi Capital SRL nu răspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricărui echipament hardware sau program aparținând acestuia.

De asemenea, LPP nu răspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care pot apărea la un moment dat pe website.

Răspunderea Utilizatorului/Clientului: Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor sale de Cont (user /e-mail și parolă), pentru gestionarea accesării Contului și pentru activitatea derulată prin intermediul Contului, precum și pentru navigarea pe website-urile și link-urile partenerilor. De asemenea, Utilizatorul/Clientul poartă răspunderea exclusivă pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricăreia și tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului și pentru orice pagubă cauzată acestuia prin nerespectarea acestor Termeni și Condiții și/sau  a Contractului.

 1. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL CONGUITOS.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA CONGUITOS.RO  VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A CONGUITOS.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 1. Proprietate intelectuală

Întreg conținut al website-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietate exclusivă.

Utilizatorului/Clientului nu ii este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al website-ului în orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui terț,  în alt scop decât cel de a încheia /executa un Contract pentru Produse și a se informa despre Produsele comercializate pe website, fără a exista un acord scris prealabil al DAINEVI CAPITAL SRL în acest sens.

În cazul în care Utilizatorul/Clientul transmite /transferă proprietarului magazinului online orice informație sau conținut (inclusiv logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligație pentru DAINEVI CAPITAL, cu excepția cazului în care există un acord scris prealabil al părților în acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

 1. LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

12.1 Prezentul Contract este guvernat de legea romana.

12.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

 

 1. Dispoziții finale

 

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.

 

    14.  Condiții de utilizare voucher 10% pentru abonare la Newsletter

 • Sunt eligibili clienții care se abonează la newsletter-ul nostru.
 • Angajații Conguitos nu sunt eligibili pentru această campanie.
 • 10% fără valoare minimă a coșului de cumpărături.
 • Valabilitatea voucher: 30 de zile din momentul în care e primit.
 • Voucherul nu se preschimbă în bani.
 • Codul de voucher se aplică tuturor produselor din site aflate în afară altor campanii.
 • Clientul va primi codul de voucher prin E-mail în maxim 30 de zile, după abonarea la Newsletter.
 • Codul de voucher este unic și se poate utiliza o singură dată.